Coachning för dig som jobbar med Yrkeshögskolan

Coachning för dig som jobbar med Yrkeshögskolan

image

icon

Hör av dig!

Pelle Israelsson är vår kontaktperson för dig som vill prata utbildning. 

Du når honom på 070-22 46 123 eller pelle@qlok.se

image
👋

Arbetar du inom yrkeshögskolan som utbildningsledare, verksamhetsansvarig eller har ett annat uppdrag där du är en del i att driva och utveckla yrkeshögskoleutbildningar? Vill du ha ett bollplank som du kan stämma av ditt arbete med, få stöd av kring din yrkesroll och prata med om de utmaningar du möter? Då är vår coachning något för dig.

Innehåll

Du får enskilda samtal med din coach, med möjlighet att stanna upp och reflektera. Du får insikt i vad som är viktigt i ditt jobb och vad som behöver utvecklas eller förändras. Du får också en tydligare bild av ditt uppdrag – och med all säkerhet ett bättre självförtroende.

Upplägg

Helår

Du och din mentor träffas 4-7 gånger under ett år, beroende på hur du väljer att lägga upp träffarna. Du har under året tillgång till totalt 10 timmar med din coach. Efter den första vägledande träffen väljer du om du vill fortsätta.

Kostnad: 12 000 SEK inkl moms. Kostnad för första tillfället om du väljer att inte fortsätta är 500 SEK inkl moms.

Halvår

Du och din mentor träffas 2-3 gånger under ett halvår, beroende på hur du väljer att lägga upp träffarna. Du har totalt tillgång till 5 timmar med din coach. Efter den första vägledande träffen väljer du om du vill fortsätta.

Kostnad: 6 000 SEK inkl moms. Kostnad för endast första tillfället om du väljer att inte fortsätta är 500 SEK inkl moms.

Plats

Träffarna genomförs på plats i Qloks lokaler centralt i Stockholm alternativt per distans via telefon, Google Hangout eller Zoom.

Coacher

Pelle Israelsson

Pelle har 14 års erfarenhet av arbete inom vuxenutbildning varav över tio år inom yrkeshögskolan (YH). Inom yrkeshögskolan har han varit utbildningsledare, verksamhetsansvarig och arbetat som egen konsult med att hjälpa anordnare inom YH. Pelle var den som startade upp utbildningsledarutbildningen för 8 år sedan och är den som arbetat fram "UL-spelet", ett brädspel som ger överblick över hur du genomför en cykel för en utbildning inom YH.

Tobias Landén

Tobias har jobbat med yrkeshögskolan sen 2006, framförallt som lärare och huvudlärare men även som utbildningsledare och rektor. Tobias är vår expert på kursplaner och regelverk och coachar utbildningsledare som vill designa en bra utbildning, få till bättre upplägg i planeringen och hitta smart teknik för undervisningen.

📨

Intresseanmälan Är du intresserad av coachning så skicka ett mail till pelle@qlok.se så diskuterar vi gärna upplägg och vilken coach som kan passa dig bäst!