E-learning

E-learning

E-learning ska engagera och beröra, och vara lika enkelt i mobilen som att kolla Facebook eller Instagram. Vi på Qlok hjälper dig att skapa utbildning som når dina kursdeltagare i vardagen samtidigt som den verkligen gör skillnad!

Vi skapar pedagogiskt material som bidrar till att verksamheten når sina mål, och blandar praktiska övningar med film, bild och text. Vi tar tillvara på de möjligheter digitalisering ger för att skapa upplevelser som förstärker inlärningen och ger förutsättningar för kursdeltagare att omsätta utbildningen i praktiken.

Vi på Qlok vet att ett system inte funkar för alla. Vi har omfattande kunskap om många olika verktyg och hjälper dig att hitta rätt. Eller att maximera värdet av det LMS eller den plattform du använder idag!

Vi har bred erfarenhet från många olika verksamheter, men vårt hjärta klappar lite extra för ett särskilt fokus på ideell och offentlig sektor.

Qlok hjälper din verksamhet hela vägen. Från den första tanken på digital utbildning till färdig kurs och en utbildningsstrategi som verkligen skapar nytta för er!

image

Hör av dig! Sofia Stenfeldt är vår kontaktperson för dig som vill prata E-learning. Du når henne på: 070-73 36 123 eller sofia@qlok.se

icon
Att samarbeta med Qlok i skapandet av webbkursen Trygga möten har varit kreativt och flexibelt, det uppskattar jag verkligen! Ingrid Häggblom, Projektledare, Scouterna

Några av våra kunder inom E-learning

image

Vi som jobbar med E-learning

Test
image