👩‍🏫

Utbildare i .NET och webbutveckling

Sista ansökan
July 1, 2022
Tjänsten tillsatt?
Nej

Vi söker dig som vill vara med och utbilda framtidens system- och webbutvecklare. Du gillar att stå i centrum och att förklara så att andra förstår. I rollen som utbildare hos Qlok kommer du möta studerande på olika yrkeshögskolor, och dela med dig av din yrkeskunskap i teori och praktik.

Är du en webb-/systemutvecklare som älskar .NET-plattformen och C#? Tycker du att det är så kul att du vill lära ut det till fler? Bli utbildare i .NET och webbutveckling!

Om tjänsten

Våra utbildningsuppdrag är framförallt åt Yrkeshögskolor. Det är en utbildningsform som är eftergymnasial och fokuserar på att praktiskt träna sig in i ett yrke.

Denna tjänst är inom vårt affärsområde som fokuserar på IT-utbildningar och idag har vi tre utbildare inom programmering anställda och kommer från hösten 2022 att driva tre hela utbildningar inom .NET-utveckling.

Vi fokuserar på att jobba med en klass under hela deras utbildning så även om du kommer få variation mellan de olika utbildningarna vi bedriver får du också möjligheten att följa en eller flera klasser under hela deras utbildning och jobba långsiktigt med deras lärande.

Vi lägger stor vikt intern på att hitta en bra arbetsmiljö för våra utbildare och se till att balansen mellan att planera och hålla föreläsningar, rätta uppgifter och betygsätta studerande fungerar. Vi har också stor flexibilitet i abetstiden. Lektioner ligger såklart på bestämda tider men du får själv välja när och var du jobbar med förberedelser, rättningar m.m.

Vi tänker att tjänsten ska utgå från Stockholm, men eftersom många av våra utbildninguppdrag är på distans kan du troligen bo även på annan ort bara du kan tänka dig att resa några dagar i månaden.

Vi ser gärna att du kan börja i augusti eller september men det kan såklart diskuteras!

Dina kompetenser

Vi söker dig som känner att du kan programmering med framförallt C# och .NET och som också har lite erfarenhet av att utbilda andra. Kanske har du inte haft kurser på skolor men du kan ha utbildat kollegor eller grupper i mindre skapa och tycker att det är kul!

Vi hoppas att du kan följande saker:

  • Programmering i C# och JavaScript
  • Webbutveckling med HTML och CSS
  • Bra förståelse för .NET-plattformen
  • Databaser inklusive SQL och någon ORM

Även om du inte passar in helt på beskrivningen ovan så sök gärna så kan vi avgöra om du passar tillräckligt bra ändå!

Dina personliga egenskaper

  • Du är strukturerad och gillar att arbeta självständigt
  • Du tycker om att stå framför en grupp. Kanske har du utbildat internt, föreläst eller redovisat för kunder?
  • Du är intresserad av andra människor, och av vad som triggar deras lärande.
  • Du kan förklara det komplicerade på ett enkelt sätt.
  • Det är viktigt för dig att leverera i tid.
  • Ditt nätverk består av personer av olika kön och bakgrund.

Qlok erbjuder

Vi har färdiga kursplaner, ett pedagogiskt ramverk och roliga kollegor. Du kliver in i ett fungerade utbildningsteam och får stöd i utbildarrollen. Samtidigt är vi en liten och flexibel arbetsplats, där det finns stora möjligheter att vara med och forma verksamheten.

Vi är idag 11 anställda och ca 2-3 underkonsulter. Vi är spridda över hela landet (från Göteborg till Luleå) och samarbetet internt är i första hand digitalt, något vi vill påstå att vi bemästrat under pandemin. 🙂

Vi har kollektivavtal genom Almega Tjänsteföretagen med Unionen/Akademikerförbundet och vi vågar också påstå att vi har gott om bra förmåner och ett stort fokus på trivsel och en balans mellan jobb och fritid.

icon
Sök tjänsten nu! Sök tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till tobias@qlok.se senast 1 juli 2022.

Frågor? Mejla eller ring Tobias Landén på 0733 20 48 70.