Kommunikation

Kommunikation

image

icon

Hör av dig! Sofia Stenfeldt är vår kontaktperson för dig som vill prata kommunikation och marknadsföring.  Du når Sofia på 070-733 61 23 eller sofia@qlok.se

Kommunikation och Marknadsföring är egentligen inte svårt, men det är tidskrävande och kan vara mycket att hålla koll på för att det ska bli bra och ge rätt effekt.

De senaste åren har vi på Qlok utbildat hundratals personer i digital kommunikation och marknadsföring, så det är ingen överdrift att vi verkligen kan det här området. Vill ni lära er att göra jobbet själva kan vi utbilda er personal! Men ibland behöver jobbet vara gjort igår så att säga, så vi agerar byrå åt ett flertal kunder och utför längre och kortare uppdrag av olika slag.

Vi jobbar med alla stora digitala plattformar, i synnerhet Facebook och Google. Vi jobbar helst med både organiskt och betalt innehåll och vet hur vi får dessa att samspela och tillsammans skapa verksamhetsnytta.

Vi förespråkar ett agilt arbetssätt och datadriven marknadsföring. Det betyder att vi ser på marknadsföring som ett löpande arbete som hela tiden kan förbättras. För att åstadkomma det behövs regelbundna avstämningar men framförallt bra händelsespårning och löpande optimering av konverteringsgrad och andra KPI:er.

Några av våra kunder

image

Vi som jobbar med marknadsföring