Tjänster

Tjänster

image

icon

Hör av dig! Sofia Stenfeldt är vår kontaktperson för dig som vill prata kommunikation och marknadsföring.  Du når Sofia på 070-733 61 23 eller sofia@qlok.se

Vad vi kan hjälpa till med

image

Strategi

Vi hjälper verksamheter att ta fram strategier för digital kommunikation och marknadsföring. Tillsammans med er tar vi fram underlag för vilka kanaler er verksamhet har potential i, vilken tonalitet ni bör använda och vilka konkreta mål ni kan sträva mot.

image

Analys

Vi tycker om att gå igenom statistik och leta förbättringsmöjligheter i er kommunikation och marknadsföring. Genom er statistik kan vi se var ni tappar målgruppen och ta fram förslag på vad ni kan ändra för att nå större effekt.

Gratis analys av digitala kanaler
image

Planering

Att planera marknadsföring och kommunikation är viktigt. Vi hjälper till både med redaktionell planering och dess processer samt med budgetplanering och upplägg för årsplanering.

image

Annonsköp

Vi är specialiserade på att köpa digitala annonser som ger bra avkastning (hög ROI) eftersom vi kombinerar vårt strategiska kunnande med analytisk kompetens. Vi kan alla stora annonsplattformar och vi är absolut bäst på Facebook/Instagram och Google Ads.

image

Content

Bra innehåll är det som verkligen skapar effekt. Vi hjälper till att producera alla former av innehåll och har utrustning för allt från film till att spela in podcast. Vi lägger stort fokus på tonalitet och budskap när vi hjälper andra med deras content.

image

Konverteringsoptimering

Vi kan lägga in spårningskoder, sätta upp händelsespårning och bygger dessutom automatiserade rapporter som vi tillsammans med er analyserar för att hitta förbättringar i er kundresa och era konverteringsflöden, så att ni ännu effektivare når era mål.