Gratis analys av digitala kanaler

😮
Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte! Vi utbildar mer än 300 studerande om året på olika Yrkeshögskolor och behöver riktiga case för dem att jobba med.

Vad ni kan få

Våra studerande på olika Yrkeshögskolor behöver under vissa kurser tillgång till verkliga case. Just inom statistik och analys jobbar de studerande oftast med att se över aktiviteten i alla era kanaler och baserat på statistiken som samlas in ta fram förbättringar ni kan göra.

Ni kommer få en eller flera rapporter som både går igenom er statistik och ger er konkreta tips och råd kring hur ni kan förbättra er kommunikation och marknadsföring digitalt!

Våra lärare kommer rätta alla arbeten när de är klara och skicka vidare minst ett arbete till er. Vill ni kan ni få alla arbeten som gäller er statistik men läraren kommer ändå peka ut ett eller ett par arbeten som är bäst.

Vad ni behöver ställa upp med

När det gäller att vara case inom statistik och analys kräver det av er att ni ger oss på Qlok tillgång till statistiken för era digitala kanaler samt rättigheter att bjuda in våra studerande till samma statistik.

De rättigheter ni ger oss och i förlängningen de studerande gör enbart att de kan se statistiken, inte att de kan publicera eller ändra något i era kanaler. Känner ni någon oro kring detta kan ni samtala med läraren för kursen och gå igenom exakt hur det fungerar.

När ni blir aktuella som case första gången kommer ni behöva lägga ca 1-2 timmar på att bjuda in oss till statistiken. Vi guidar er genom den processen såklart!

Vilka är vi?

Vi på Qlok jobbar med digital kommunikation och utbildning. En stor del av vår verksamhet är att lära ut digital kommunikation och marknadsföring på framförallt Yrkeshögskolor. Mer om oss hittar du på qlok.se.

Intresserad?

Om ni är intresserade av att vara med så fyller ni i formuläret nedan. Vi kommer sedan kontakta er när det finns en aktuell kurs som ni kan vara intressanta som case för. Om ni blir utvalda som case kommer vi då starta en dialog för att hjälpa er ge tillgång till er statistik samt informera om i vilken kurs och för vilken uppgift den kommer användas.

Om formuläret inte syns nedan kan du istället besöka denna sida.