🛠️

Kurser i digital kommunikation

image
Skräddarsydda kurser i digital kommunikation, på plats hos er! Utveckla ert strategiska tänkande och era praktiska färdigheter, och lär er smarta sätt att använda de digitala verktygen. Kanske behöver ni fördjupa er i digital kriskommunikation, Tiktok, hållbarhet eller Google Data Studio? Eller något helt annat? Botanisera i vårt kursutbud och boka det som passar er!

Strategisk digital kommunikation

Kurserna i strategisk digital kommunikation ger en teoretisk bas och fördjupad förståelse. Vi guidar er till att skapa egna strategier, för er verksamhet. Kan med fördel kombineras med praktiska kurser.

🛠️
Kurser i strategisk digital kommunikation

Praktisk digital kommunikation

Lär er jobba smartare i vardagen! Kurserna i praktisk digital kommunikation låter er testa olika metoder och vässa era färdigheter.

🛠️
Kurser i praktisk digital kommunikation

Digitala verktyg

Använd digitala verktyg för att förenkla och effektivisera ert arbete! I kurserna jobbar vi steg för steg, direkt i verktygen.

🛠️
Kurser i digitala verktyg

Boka kurserna genom att mejla till hej@qlok.se

Qloks erfarna utbildare

Vi älskar att utbilda! Qloks utbildare håller en lång rad yrkesutbildningar inom digital kommunikation. Alla har stor erfarenhet av att genomföra kommunikation- och marknadsföringsinsatser och av att utbilda på plats i verksamheter.

PRIS & VILLKOR

Pris per kursdag: 17.500, max antal deltagare 25 personer.

Mängdrabatt: Vid samtidig bokning av 2-5 kursdagar ger vi 10% rabatt. Vid samtidig bokning av 6 eller fler kursdagar ger vi 20% rabatt.

Boka kurserna genom att mejla till hej@qlok.se