🛠️

Kurser i digitala verktyg

Boka kurserna genom att mejla till hej@qlok.se

Använd digitala verktyg för att förenkla och effektivisera ert arbete! I kurserna jobbar vi steg för steg, direkt i verktygen.

Snabb och enkel redigering för alla i Canva (1 dag)

Lär er redigera bilder, filmer och social medie-inlägg med hjälp av gratisverktyget Canva. Kursen passar alla som regelbundet skapar innehåll för sociala medier, faktablad, inbjudningar och liknande. Med hjälp av Canva kan de allra flesta skapa snygga material, utan att behöva vara proffs på redigering.

Grunderna i HTML/CSS för kommunikatörer (2 dagar)

Att ha en grundläggande förståelse för HTML och CSS gör arbetet som kommunikatör så mycket lättare. Du kommer kunna identifiera fel på er webbplats, få förståelse för hur man sätter spårning och mycket annat. Under de här dagarna kommer du få grundläggande kunskap inom de tekniker man använder på webbplatser.

Grunderna i Photoshop (1 dag)

Under den här dagen kommer du få lära dig grunderna i Photoshop. Vi kommer bland annat gå igenom arbetsytan, bildformat och redigering. Under dagen får du även tips och trix på hur du använder programmet på bästa sätt.

Grunderna i Indesign (1 dag)

Under den här dagen kommer du få lära dig grunderna i Indesign. Vi kommer bland annat lära oss hur man skapar dokument och jobbar med bilder och texter. Under dagen får du även tips och trix på hur du använder programmet på bästa sätt.

Google Analytics för nybörjare - (1 dag)

Google Analytics 4 är den senaste versionen av Googles populära analysverktyg. Under dagen går vi igenom vikten av att analysera sina digitala insatser och hur man fåt ut bra insikter från just Google Analytics 4. Du behöver inga förkunskaper i analys för att vara med under den här dagen.

Visualisera digital statistik och data (Google Data Studio) (1 dag)

Vill ni kunna presentera statistik på ett sätt som enkelt går att presentera och förklara för medarbetare och kunder? Med hjälp av Google data studio kan ni skapa egna rapporter, som tydligt visar det ni tycker är viktigt. Rapporterna fylls automatiskt på med den senaste datan.

Boka kurserna genom att mejla till hej@qlok.se