🛠️

Kurser i strategisk digital kommunikation

Boka kurserna genom att mejla till hej@qlok.se

Kurserna i strategisk digital kommunikation ger en teoretisk bas och fördjupad förståelse. Vi guidar er till att skapa egna strategier, för er verksamhet. Kan med fördel kombineras med praktiska kurser.

Digital kommunikation och sociala medier (2 dagar)

Det här är kursen för er som behöver en bas att stå på för att komma igång på allvar med er digitala kommunikation. Vi går igenom hur olika digitala medier fungerar, och visar hur ni bäst kan använda dem för att nå era mål. Ni får verktyg att själva kunna skapa er digitala marknadsföring.

Sociala medier (1 dag)

Hur når ni ut genom bruset i sociala medier? Kursen tar avstamp i de sociala mediernas algoritmer, och lär er hur ni jobbar för att dra nytta av dem. Vi diskuterar vilket material som ska publiceras var och när, och hur kan ni maximera effekten av era publiceringar genom att engagera målgruppen.

Innehållsmarknadsföring/content marketing (2 dagar)

Hur kan vi jobba med en innehållsdriven marknadsföring för att bygga relation till målgruppen och engagera dem i varumärket? Kursen klargör skillnaden mellan säljdriven och innehållsdriven marknadsföring och hjälper er att skapa en konkret plan för ert arbete med content marketing.

Datadriven marknadsföring (2 dagar)

Använd din statistik för att förbättra din marknadsföring! I den här kursen lär vi oss att spåra kundernas beteende genom att samla data från olika källor. Utifrån det kan vi justera vår kommunikation för att effektivare nå våra mål och höja vår ROI.

Hållbarhetskommunikation (1 dag)

Hur skapar vi trovärdig kommunikation inom hållbarhet? Många företag idag vill berätta om sitt hållbarhetsarbete eller påverka sina kunder att välja hållbara alternativ. Men hur gör man det på ett bra sätt? Under den här kursen tittar vi på olika sätt att kommunicera hållbart, på ett hållbart sätt!

Boka kurserna genom att mejla till hej@qlok.se