Sociala medier

Område
KommunikationSociala medierDigital marknadsföring
Typ av kurs
Uppdragsutbildning1 dag

Hur når ni ut genom bruset i sociala medier? Kursen tar avstamp i de sociala mediernas algoritmer, och lär er hur ni jobbar för att dra nytta av dem. Vi diskuterar vilket material som ska publiceras var och när, och hur kan ni maximera effekten av era publiceringar genom att engagera målgruppen.

Kursen ger er inblick i olika innehållstyper och format, och visar er metoder för att skapa idéer och planera ert innehåll över året. Under kursdagen varvar vi teori med praktiska övningar.

Vi anpassar kursen efter era förutsättningar och förkunskaper. Kursen omfattar 1 kursdag, förslagsvis 9-16.

För vem?

Det här är kursen för er som vill nå ut och engagera i sociala medier. Vi anpassar kursen utifrån vilka sociala medier ni jobbar med, till exempel Instagram, facebook, TikTok, LinkedIn eller Twitter.

Nästa kursstart

Kursen genomförs på uppdrag. Vi kommer till er, digitalt eller fysiskt. Boka genom att mejla till hej@qlok.se

Pris och villkor

Pris per kursdag: 17.500, max antal deltagare 25 personer.

Mängdrabatt: Vid samtidig bokning av 2-5 kursdagar ger vi 10% rabatt. Vid samtidig bokning av 6 eller fler kursdagar ger vi 20% rabatt.

Qloks erfarna utbildare

Vi älskar att utbilda! Qloks utbildare håller en lång rad yrkesutbildningar inom digital kommunikation. Alla våra utbildare har stor erfarenhet av att genomföra kommunikation- och marknadsföringsinsatser och av att utbilda på plats i verksamheter.