Utbildningsledarens arbete det externa nätverket

Område
Yrkeshögskola
Typ av kurs
Uppdragsutbildning1 dag

Fördjupa dig som utbildningsledare, med fokus på en utbildningsledares arbete att utveckla utbildningen med fokus på det externa nätverket. Du får möjlighet att analysera och utveckla ditt egna arbete.

Att arbeta som utbildningsledare betyder att du har ett mycket brett arbetsområde. Anordnare utformar rollen olika, en del har praktiskt ansvar för alla delar medan vissa utbildningsledare har hjälpfunktioner. Ibland finns uppdelningar i ansvarsområden.

Du ska ständigt utveckla utbildningen, se till att den har rätt nätverk och rätt innehåll.

Vilket nätverk ska du ha och hur når du rätt personer. Hur arbetar du på ett effektivt sätt för att utveckla och ständigt förbättra utbildningen tillsammans med dina kontakter.

Kursen riktar sig till dig som har arbetat minst ett år som utbildningsledare inom yrkeshögskolan, har uppdraget att utveckla utbildningen tillsammans med en bransch, nätverka med intressenter, tillsätta ledningsgrupp och lärare och bereda väg för LIA-platser.

I kursen ingår

  • En dag där vi träffas på plats (distans beroende på Corona-omständigheterna)
  • En timme individuell coachande mentorskap.
  • Digitalt kursmaterial
  • Utbyte med andra utbildningsledare

Pris och villkor

Pris: 2 800 kr exkl. moms

image

Kursledare

Pelle Israelsson har en lång erfarenhet av utbildning, var den som skapade Utbildningsledarutbildningen och UL-spelet. Han har arbetat som utbildningsledare på såväl distans som i klassrum för utbildningar inom många olika inriktningar och skrivit och startat upp utbildningar löpande under åren.

"jag brinner för att på ett effektivt sätt prioritera och förbättra mitt arbete med kommunikationen i centrum"

Vid frågor kontakta Pelle pelle@qlok.se