Yrkeshögskola

Vi hjälper er att utveckla era utbildningar. Med tydliga och uppdaterade kursplaner, anpassad pedagogik, digitala verktyg och personal som trivs, blir det enklare att fokusera på det som gör verklig skillnad: undervisningen.

Vi på Qlok kan hjälpa dig med allt detta, och mycket mer. Vårt utbildningsstöd omfattar allt från en idé om en yrkesutbildning till utbildningsdesign, eller ta fram distansupplägg och digitalisera utbildning.

Vi har unik kunskap och erfarenhet inom YH-utbildningar, med särskilt fokus på kvalitetssäkring och digitalisering. Genom åren har vi utbildat över 700 utbildningsledare i att bedriva yrkeshögskola.

Dessutom har YH-lärare inom flera ämnesområden.

icon
★★★

Med Qloks hjälp har vi förenklat och förtydligat våra kursplaner vilket är till stor nytta för våra studerande. Erik de Pablos, VD Edugrade

💜
💜 Boka en timme gratis rådgivning Osäker på om vi kan hjälpa dig? Vi bjuder på en timmes gratis rådgivning. Boka via hej@qlok.se eller kontakta Pelle Israelsson.

Vi som jobbar med yrkeshögskola
Vi som jobbar med yrkeshögskola
Vad vi kan hjälpa till med
Vad vi kan hjälpa till med
Kurser inom yrkeshögskola
Kurser inom yrkeshögskola
Lärare till YH
Lärare till YH

icon
★★★

Den här rollen är mycket bred. Med hjälp av utbildningen har jag fått med mig ett helt annat fokus där jag lättare kan se de områden som är viktiga för både verksamheten och för mig som programansvarig. - Alexander Ekberg, deltagare på YH-utbildningen

icon
YH-podden för dig som arbetar inom yrkeshögskolan

💜
💜 Boka en timme gratis rådgivning Osäker på om vi kan hjälpa dig? Vi bjuder på en timmes gratis rådgivning. Boka via hej@qlok.se eller kontakta Sofia Stenfeldt.