Datadriven marknadsföring

Område
KommunikationDigital marknadsföringAnalys & statistikSök-marknadsföringAnnonsering
Typ av kurs
Uppdragsutbildning2 dagar

Använd din statistik för att förbättra din marknadsföring! I den här kursen lär vi oss att spåra kundernas beteende genom att samla data från olika källor. Utifrån det kan vi justera vår kommunikation för att effektivare nå våra mål och höja vår ROI.

Kursen på två dagar ger både teoretisk bas och praktiska verktyg. Tillsammans tittar vi på er webbstatistik, statistik från sociala medier och andra digitala kanaler. Vi analyserar orsaker och samband, och sätter upp lättförståeliga rapporter som underlättar ert beslutsfattande.

Innehållet anpassas efter era förutsättningar och förkunskaper. Kursen omfattar 2 kursdagar, förslagsvis 9-16.

För vem?

Kursen riktar sig till er som har en fungerande digital kommunikation, men vill använda data och analys för att vässa och ta nästa steg.

Nästa kursstart

Kursen genomförs på uppdrag. Vi kommer till er, digitalt eller fysiskt. Boka genom att mejla till hej@qlok.se

Pris och villkor

Pris för två kursdagar: 31.500, max antal deltagare 25 personer. Digitalt kursmaterial och inspelning av föreläsningar ingår.

Mängdrabatt: Ordinarie pris per kursdag är 17.500. Vid samtidig bokning av 2-5 kursdagar ger vi 10% rabatt. Vid samtidig bokning av 6 eller fler kursdagar ger vi 20% rabatt.

Qloks erfarna utbildare

Vi älskar att utbilda! Qloks utbildare håller en lång rad yrkesutbildningar inom digital kommunikation. Alla våra utbildare har stor erfarenhet av att genomföra kommunikation- och marknadsföringsinsatser och av att utbilda på plats i verksamheter.