Dialog och engagemang i sociala medier

Område
Digital marknadsföringDigitalt innehållSociala medierKommunikation
Typ av kurs
Uppdragsutbildning1 dag

Sociala medier bygger på engagemang och dialog - men hur får vi igång målgruppen? De sociala mediernas algoritmer sorterar effektivt bort inlägg som inte får någon interaktion. För att nå fram effektivt måste vi skapa inlägg som skapar dialog och gillningar.

Kursen ger konkreta tips och strategier för att öka engagemanget i era sociala medier. Vi analyserar era inlägg, tittar på er statistik och drar lärdomar, samt visar hur ni kan skruva inlägg för dialog både utifrån text och bildval. Under kursdagen varvar vi teori med praktiska övningar.

Vi anpassar kursen efter era sociala medier, och er målgrupp. Kursen omfattar 1 kursdag, förslagsvis 9-16.

För vem?

Kursen passar alla er som har ett eller flera sociala medier, och regelbundet publicerar, men som vill öka antalet kommentarer, gillningar, delningar och liknande

Nästa kursstart

Kursen genomförs på uppdrag. Vi kommer till er, digitalt eller fysiskt. Boka genom att mejla till hej@qlok.se

Pris och villkor

Pris per kursdag: 17.500, max antal deltagare 25 personer.

Mängdrabatt: Vid samtidig bokning av 2-5 kursdagar ger vi 10% rabatt. Vid samtidig bokning av 6 eller fler kursdagar ger vi 20% rabatt.

Qloks erfarna utbildare

Vi älskar att utbilda! Qloks utbildare håller en lång rad yrkesutbildningar inom digital kommunikation. Alla våra utbildare har stor erfarenhet av att genomföra kommunikation- och marknadsföringsinsatser och av att utbilda på plats i verksamheter.