Digital kriskommunikation

Område
KommunikationDigital marknadsföringSociala medier
Typ av kurs
Uppdragsutbildning 2 dagar

Skandal, pandemi eller drev? Det finns många olika sorters kriser, men alla kräver snabb och korrekt hantering i digitala medier. Kursen går igenom strategier, kanaler och budskap för digital krishantering. Ni får stöd att utveckla er egen digitala krisplan, och anpassa den till er verksamhet.

Kursen på två dagar ger både teoretisk bas och praktiska verktyg. Tillsammans analyserar vi er krisberedskap, och ni får konkreta verktyg till att förebygga och hantera kriser.

Innehållet anpassas efter era förutsättningar och förkunskaper. Kursen omfattar 2 dagar, förslagsvis 9-16.

För vem?

Kursen riktar sig till er som vill förebygga och kunna hantera kriser i digitala medier.

Nästa kursstart

Kursen genomförs på uppdrag. Vi kommer till er, digitalt eller fysiskt. Boka genom att mejla till hej@qlok.se

Pris och villkor

Pris för två kursdagar: 31.500, max antal deltagare 25 personer. Digitalt kursmaterial och inspelning av föreläsningar ingår.

Mängdrabatt: Ordinarie pris per kursdag är 17.500. Vid samtidig bokning av 2-5 kursdagar ger vi 10% rabatt. Vid samtidig bokning av 6 eller fler kursdagar ger vi 20% rabatt.

Qloks erfarna utbildare

Vi älskar att utbilda! Qloks utbildare håller en lång rad yrkesutbildningar inom digital kommunikation. Alla våra utbildare har stor erfarenhet av att genomföra kommunikation- och marknadsföringsinsatser och av att utbilda på plats i verksamheter.