Fota och filma för sociala medier

Område
Digital marknadsföringDigitalt innehållSociala medierKommunikation
Typ av kurs
Uppdragsutbildning1 dag

Bild och film är kärnan i många sociala medier. En bra bild eller film lockar fram känslor och får mottagaren att stanna upp i flödet. Lär er ta effektiva bilder och filmer med telefon, så kommer ni få ett unikt uttryck samtidigt som ni sparar pengar.

Vi tittar på bildkomposition och kamerafunktioner, samt analyserar vad som fungerar i sociala medier. Under kursdagen varvar vi teori med praktiska övningar. Kursen kan med fördel kombineras med kursen Snabb och enkel redigering i Canva.

Kursen omfattar 1 kursdag, förslagsvis 9-16.

För vem?

Kursen passar alla som tar bilder som ska användas i sociala medier, oavsett om det är kommunikatörer eller personer ute i verksamheten.

Nästa kursstart

Kursen genomförs på uppdrag. Vi kommer till er, digitalt eller fysiskt. Boka genom att mejla till hej@qlok.se

Pris och villkor

Pris per kursdag: 17.500, max antal deltagare 25 personer.

Mängdrabatt: Vid samtidig bokning av 2-5 kursdagar ger vi 10% rabatt. Vid samtidig bokning av 6 eller fler kursdagar ger vi 20% rabatt.

Qloks erfarna utbildare

Vi älskar att utbilda! Qloks utbildare håller en lång rad yrkesutbildningar inom digital kommunikation. Alla våra utbildare har stor erfarenhet av att genomföra kommunikation- och marknadsföringsinsatser och av att utbilda på plats i verksamheter.