Grunderna i HTML/CSS för kommunikatörer

Område
KommunikationDigital marknadsföringAnalys & statistik
Typ av kurs
Uppdragsutbildning2 dagar

Att ha en grundläggande förståelse för HTML och CSS gör arbetet som kommunikatör så mycket lättare. Du kommer kunna identifiera fel på er webbplats, få förståelse för hur man sätter spårning och mycket annat. Under de här dagarna kommer du få grundläggande kunskap inom de tekniker man använder på webbplatser.

Kursen fokuserar på praktiskt arbete. Innehållet anpassas efter era förutsättningar och förkunskaper. Kursen omfattar 2 kursdagar, förslagsvis 9-16.

För vem?

Kursen riktar sig till er som jobbar med digital kommunikation, och vill få en grundläggande förståelse för programmering.

Nästa kursstart

Kursen genomförs på uppdrag. Vi kommer till er, digitalt eller fysiskt. Boka genom att mejla till hej@qlok.se

Pris och villkor

Pris för två kursdagar: 31.500, max antal deltagare 25 personer. Digitalt kursmaterial och inspelning av föreläsningar ingår.

Mängdrabatt: Ordinarie pris per kursdag är 17.500. Vid samtidig bokning av 2-5 kursdagar ger vi 10% rabatt. Vid samtidig bokning av 6 eller fler kursdagar ger vi 20% rabatt.

Qloks erfarna utbildare

Vi älskar att utbilda! Qloks utbildare håller en lång rad yrkesutbildningar inom digital kommunikation. Alla våra utbildare har stor erfarenhet av att genomföra kommunikation- och marknadsföringsinsatser och av att utbilda på plats i verksamheter.