Personligt nätverkande på LinkedIn

Område
Yrkeshögskola
Typ av kurs
Uppdragsutbildning1 dag

LinkedIn blir allt mer viktigt för jobbsökande och nätverkande, och för att hitta LIA-platser. Många studerande är helt nya på LinkedIn, och kan behöva stöd för att komma igång och effektivt använda mediet.

I kursen går vi igenom hur LinkedIn fungerar och ger tips och strategier för att skapa kontakter, visa sin kompetens och bygga nätverk. Under dagen bygger deltagarna upp sina personliga konton och fyller dem med innehåll, samt skapar kontaktförfrågningar.

När kursdagen är slut har alla deltagare en personlig sida och oftast 50-100 kontakter. Kursen omfattar 1 kursdag, förslagsvis 9-16.

För vem?

Kursen riktar sig till studerande på yrkeshögskola, som ska söka LIA eller jobb. Skolan bokar kursen, och vi genomför den hos er, för era studerande. Ni kan välja att göra en kurs per klass, eller göra en kurs för de som behöver kunskapen mest.

Nästa kursstart

Kursen genomförs på uppdrag. Vi kommer till er, digitalt eller fysiskt. Boka genom att mejla till hej@qlok.se

Pris och villkor

Pris per kursdag: 17.500, max antal deltagare 50 personer.

Mängdrabatt: Vid samtidig bokning av 2-5 kursdagar ger vi 10% rabatt. Vid samtidig bokning av 6 eller fler kursdagar ger vi 20% rabatt.

Qloks erfarna utbildare

Vi älskar att utbilda! Qloks utbildare håller en lång rad yrkesutbildningar inom digital kommunikation. Alla våra utbildare har stor erfarenhet av att genomföra kommunikation- och marknadsföringsinsatser och av att utbilda på plats i verksamheter.