Snabb och enkel redigering för alla i Canva

Område
KommunikationSociala medierDigital marknadsföringDigitalt innehåll
Typ av kurs
Uppdragsutbildning1 dag

Lär er redigera bilder, filmer och social medie-inlägg med hjälp av gratisverktyget Canva. Kursen passar alla som regelbundet skapar innehåll för sociala medier, faktablad, inbjudningar och liknande. Med hjälp av Canva kan de allra flesta skapa snygga material, utan att behöva vara proffs på redigering.

Kursen fokuserar på praktiskt arbete i verktyget. Vi jobbar steg för steg med att ta fram olika typer av material, inklusive film. Vi filmar genomgångarna, så att ni kan repetera efteråt om ni vill.

Kursen omfattar 1 kursdag, förslagsvis 9-16.

För vem?

Kursen riktar sig till er som vill ha snabba och enkla sätt att skapa proffsiga material. Det kan vara personer som jobbar med kommunikation, eller personer i verksamheten som har kommunikation som en liten del av sin tjänst.

Nästa kursstart

Kursen genomförs på uppdrag. Vi kommer till er, digitalt eller fysiskt. Boka genom att mejla till hej@qlok.se

Pris och villkor

Pris per kursdag: 17.500, max antal deltagare 25 personer.

Mängdrabatt: Vid samtidig bokning av 2-5 kursdagar ger vi 10% rabatt. Vid samtidig bokning av 6 eller fler kursdagar ger vi 20% rabatt.

Qloks erfarna utbildare

Vi älskar att utbilda! Qloks utbildare håller en lång rad yrkesutbildningar inom digital kommunikation. Alla våra utbildare har stor erfarenhet av att genomföra kommunikation- och marknadsföringsinsatser och av att utbilda på plats i verksamheter.