Marknadsföring på LinkedIn

Område
KommunikationSociala medierDigital marknadsföring
Typ av kurs
Uppdragsutbildning1 dag

För att nå fram på LinkedIn behöver kommunikationen anpassas till LinkedIns algoritm. I kursen går vi igenom hur algoritmen fungerar, och diskuterar hur ni kan jobba strategiskt med plattformen. Vi ger en översikt över LinkedIns olika funktioner, och djupdyker i de som är mest relevanta för er verksamhet.

Kursdagen varvar teori med praktiskt arbete direkt i LinkedIn. Ni får handledning i att utveckla er närvaro, och konkreta tips för inlägg och andra uppdateringar. Men framgång på LinkedIn beror också på hur era anställda sprider ert varumärke. Därför diskuterar vi också internkommunikation och vägar att skapa stolthet och engagemang hos medarbetarna.

Kursen omfattar 1 kursdag, förslagsvis 9-16.

För vem?

Kursen riktar sig till er som vill starta upp eller utveckla ert arbete med LinkedIn, till exempel för att bygga varumärke, attrahera anställda eller marknadsföra er mot andra företag.

Nästa kursstart

Kursen genomförs på uppdrag. Vi kommer till er, digitalt eller fysiskt. Boka genom att mejla till hej@qlok.se

Pris och villkor

Pris per kursdag: 17.500, max antal deltagare 25 personer.

Mängdrabatt: Vid samtidig bokning av 2-5 kursdagar ger vi 10% rabatt. Vid samtidig bokning av 6 eller fler kursdagar ger vi 20% rabatt.

Qloks erfarna utbildare

Vi älskar att utbilda! Qloks utbildare håller en lång rad yrkesutbildningar inom digital kommunikation. Alla våra utbildare har stor erfarenhet av att genomföra kommunikation- och marknadsföringsinsatser och av att utbilda på plats i verksamheter.